На що слд звернути увагу в процес автоматизац ресторану.
Як це – Автоматизаця ресторану?
Сучасний динамчний ринок вимага негайних ршень. Як говорили наш класики – «зволкання смерт подбно».
Створили звт по ключових клнтах – зробили замтки з ким потрбно переговорити, щоб не втратити клнта або залучити нових. ¶ так по всх статтях облку: аналз постачальникв, вдвдувачв, складський облк, аналз попиту товару або блюда, фнансовий результат.
Ключов слова тут «швидка» «свочасна». Адже зрештою чим швидше ви довдалися – тим швидше прийняли ршення й вдреагували. Виявили що офцант краде (не примно, але на жаль бува) – звльнили або зробили зауваження перед усма, не чекаючи, поки вн на Ваш грош купить автомобль.
Прийшло розумння того, що автоматизаця потрбна для виршення конкретних завдань, метою надання швидко й свочасно нформац про стан основних засобв ресурсв ресторану або кафе.
Сьогодн ситуаця зовсм нша. До нас приходять кервники ресторанв з конкретними завданнями: скорочення рутинно роботи бухгалтера, розширення можливост системи звтв, скоротити зловживання, збльшити кльксть лояльних клнтв.
Давайте трохи згадамо сторю. Ще рокв 5 назад основною метою покупки термналв була можливсть друку гарних рахункв скорочення часу на хн написання. ¶нод цль була – зробити так, як у конкурента.
От тльки багато про це стали говорити, сусдн заклади комп'ютери соб поставили, персонал з картками ходить пальцями по монтору водять.
Насправд, навщо потрбно автоматизувати ресторан, бстро, бар або кафе, якщо воно й так працю, приносить прибуток. Офцанти обслуговують клнтв, кухня готу блюда…
Навщо потрбна автоматизаця кафе, бару, ресторану?
Для чого потрбна автоматизаця – вс бльш-менш соб уявляють. Якщо коротко – то для прискорення процесу обслуговування, ефективного управлння закладом, зменшення можливост зловживання з боку обслуговуючого персоналу.
Аналзувати роботу пдпримства по такй клькост параметрв практично неможливо.
Сьогодн комбнаця якост й швидкост стала реальною завдяки можливостям автоматизац закладу сфери послуг. Для успшно роботи закладу сучасному рестораторов необхдно мати чтку уяву про свох клнтв. У кого як переваги, хто постйним клнтом його закладу, як блюда вже неактуальн х варто виключити з меню, у як дн тижня клнтв багато, а коли – затишок, хто з офцантв краще обслугову клнтв багато чого ншого.
Якщо поставити запитання: Що визнача успх закладу в сучасному свт, будь то ресторан класу люкс або невелике кафе чи бар? Вдповдь буде однозначною – смачна кухня, правильно створена концепця, яксний сервс продуманий стиль, злагоджена робота персоналу й звичайно ж правильно органзоване управлння!
Для чого потрбна автоматизаця кафе, ресторану або готелю?
Кафе, Бар, Ресторан. Для чого потрбна автоматизаця?
Тел/факс. (0312) 61-72-44моб. (050) 709-51-11; (067) 312-32-36
"Интеллект Ужгород" Мы делаем бизнес успешным!
¶нтелект Ужгород - автоматизаця кафе, барв, ресторанв. / IT / Интеллект Ужгород
Комментариев нет:
Отправить комментарий