суббота, 9 февраля 2013 г.

бухгалтерський облік навіщо

На що слд звернути увагу в процес автоматизац ресторану.

Як це – Автоматизаця ресторану?

Сучасний  динамчний ринок вимага негайних ршень. Як говорили наш класики – «зволкання смерт подбно».

Створили звт по ключових клнтах – зробили замтки з ким потрбно переговорити, щоб не втратити клнта або залучити нових. ¶ так по всх статтях облку: аналз постачальникв, вдвдувачв, складський облк, аналз попиту товару або блюда, фнансовий результат.

Ключов слова тут «швидка»  «свочасна». Адже зрештою чим швидше ви довдалися – тим швидше прийняли ршення й вдреагували. Виявили що офцант краде (не примно, але на жаль бува) – звльнили або зробили зауваження перед усма, не чекаючи, поки вн на Ваш грош купить автомобль.

Прийшло розумння того, що автоматизаця потрбна для виршення конкретних завдань,   метою  надання швидко й свочасно  нформац про стан основних засобв  ресурсв ресторану або кафе.

Сьогодн ситуаця зовсм нша. До нас приходять кервники ресторанв з конкретними завданнями: скорочення рутинно роботи бухгалтера, розширення можливост системи звтв, скоротити зловживання, збльшити кльксть лояльних клнтв.

Давайте трохи згадамо сторю. Ще рокв 5 назад основною метою покупки термналв була можливсть друку гарних рахункв  скорочення часу на хн написання. ¶нод цль була – зробити так, як у конкурента.

От тльки багато про це стали говорити, сусдн заклади комп'ютери соб поставили, персонал з картками ходить  пальцями по монтору водять.

Насправд, навщо потрбно автоматизувати ресторан, бстро, бар або кафе, якщо воно й так працю, приносить прибуток. Офцанти обслуговують клнтв, кухня готу блюда…

Навщо потрбна автоматизаця кафе, бару, ресторану?

Для чого потрбна автоматизаця – вс бльш-менш соб уявляють. Якщо коротко – то для прискорення процесу обслуговування, ефективного управлння закладом,  зменшення можливост зловживання з боку обслуговуючого персоналу.

Аналзувати роботу пдпримства по такй клькост параметрв практично неможливо.

Сьогодн комбнаця якост й швидкост стала реальною завдяки можливостям автоматизац закладу сфери послуг. Для успшно роботи закладу сучасному рестораторов необхдно мати чтку уяву про свох клнтв. У кого як переваги, хто  постйним клнтом його закладу, як блюда вже неактуальн  х варто виключити з меню, у як дн тижня клнтв багато, а коли – затишок, хто з офцантв краще обслугову клнтв  багато чого ншого.

Якщо поставити запитання: Що визнача успх закладу в сучасному свт, будь то ресторан класу люкс або невелике кафе чи бар? Вдповдь буде однозначною – смачна кухня, правильно створена концепця, яксний сервс  продуманий стиль, злагоджена робота персоналу й звичайно ж правильно органзоване управлння!

Для чого потрбна автоматизаця кафе, ресторану або готелю?

Кафе, Бар, Ресторан. Для чого потрбна автоматизаця?

Тел/факс. (0312) 61-72-44моб. (050) 709-51-11; (067) 312-32-36

"Интеллект Ужгород" Мы делаем бизнес успешным!

¶нтелект Ужгород - автоматизаця кафе, барв, ресторанв. / IT / Интеллект Ужгород

Комментариев нет:

Отправить комментарий